Message

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

"ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ" - ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ!



Ο κόσμος είναι συγκλονισμένος από την αναταραχή του πολέμου, τη γεωλογική καταστροφή, και την οικονομική κατάρρευση, ενώ το κοινό συνεχίζει να βυθίζεται στις ψευδαισθήσεις της ασφάλειας και της ασυλίας.

Ενώ τα δικαιώματα πωλούνται για την ασφάλεια, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, πρησμένη με την εξουσία, αρχίζει μια συστηματική ανάληψη των ελευθεριών, προκειμένου να επιφέρουν μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Το κοινό, σε καραντίνα σε στρατιωτικοποιημένες περιοχές, γίνεται ένας πληθυσμός ώριμος για τυραννικό έλεγχο.

Κινδυνολογία, τρομοκρατία, κρατική αστυνομία, στρατιωτικός νόμος, πόλεμος, σύλληψη, εγκλεισμό, πείνα, καταπίεση, βία, αντίσταση - Αυτοί είναι οι νέοι όροι με τους οποίους οι άνθρωποι του κοινό καθορίζουν την ύπαρξή τους.

Γείτονας στρέφεται εναντίον γείτονα καθώς η αξία του χρήματος βυθίζει στο μηδέν, οι προμήθειες τροφίμων εξαντλούνται, και ο καθένας είναι ύποπτος τρομοκρατίας.

Υπάρχουν συλλήψεις, εξαφανίσεις, βίο επιθέσεις, δημόσιες εκτελέσεις όσων υποψιάζονται καν ότι διαφωνούν.

Ακόμη και φήμες των στρατοπέδων συγκέντρωσης στο δικό μας έδαφος.

Αυτό είναι το σκηνικό μιας ιστορίας που ξετυλίγεται, της αντίστασης. Πολιτοφυλακές προετοιμάζονται για ανταρτοπόλεμο. Υπάρχουν μαζικές αποχωρήσεις από το στρατό καθώς οι αληθινοί Πατριώτες προσπαθούν να συνταχθούν γύρω από το Σύνταγμα και να υπερασπιστούν την ελευθερία, προετοιμάζουν εθνική εξέγερση εναντίον των ομοσπονδιακών δυνάμεων, γνωρίζοντας ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά στην ιστορία που οι καταπιεσμένοι θα μπορούν να κάνουν οργανωμένη αντίσταση.

Είναι μια εποχή μετάβασης, της μετατόπισης της συμμαχίας, της μαζικής αφύπνισης και μαζικής εκτέλεσης. Πρόκειται για μια επικείμενη καταιγίδα, ένα σιδερένιο-γκρι πρωί που μπήκε σε λειτουργία ως αποτέλεσμα των επί δεκαετιών υπέρμετρων ανέσεων και απραξίες, και το κοινό ξυπνάει σε μια κατεχόμενη πατρίδα.

Είναι μια εποχή από λίστες - μαύρη λίστα, λευκή λίστα, και όσοι εξακολουθούν να πιάνονται στη μέση, εκείνοι που κινδυνεύουν το φυσικό θάνατο για την ελεύθερη βούλησή τους και εκείνοι που πωλούν τις ψυχές τους για να διατηρήσουν σε αδράνεια τις σκέψεις τους και της εύκολες ανέσεις τους.

Είναι σε αυτό το Απολυταρχικό Κράτος που η διαιώνιση της ανθρώπινης ελευθερίας θα αμφισβητηθεί ή συνθλιβεί.

Είναι το άμεσο μέλλον, ή μήπως είναι το παρόν;

Το Απολυταρχικό Κράτος έρχεται - με συναίνεση ή κατάκτηση.
Το πεδίο μάχης είναι στην πατρίδα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: