Message

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

κι όμως! κρατάνε κινητό στο χέρι σε ταινίες του 1928 και 1938!!!


Ανακάλυψαν ταινίες του 1938 και 1928 στις οποίες εμφανίζονται "κομπάρσοι" με κινητό στο χέρι!
Αν δεν μας γελάνε τα μάτια μας, αυτό φαίνεται να συμβαίνει αν παρατηρήσει κανείς πιο προσεκτικά τις εν λόγω σκηνές. 

Ταξιδιώτες του χρόνου, οφθαλμαπάτη-σύμπτωση ή κάτι άλλο;

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν και πιστεύουμε ότι θα συμφωνήσετε μαζί μας. 

Ο λόγος που κανείς μέχρι σήμερα δεν το "πρόσεξε" είναι απλά επειδή δεν υπήρχε "ενσωματωμένη" στον εγκέφαλό μας η εικόνα που παρουσιάζει (ή θα παρουσίαζε κάποτε) κάποιος όταν κρατούσε κινητό τηλέφωνο και περπατούσε στο δρόμο. Έτσι οι σκηνές αυτές, πέρασαν "απαρατήρητες" από τα εκατομμύρια θεατών που τις είδαν μέχρι σήμερα.

Λέτε να ξεψαχνίζουμε καλύτερα και τις ταινίες του 2012-2013 για αντικείμενα που δεν αποτελούν μέρος της ταινίας και ούτε που φανταζόμαστε σήμερα ότι υπάρχουν!!! 






4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορούσε να είναι κάποιο είδος ασύρματου walkie-talkie...
Αν υπήρχαν και αυτά φυσικά...

Γιατί ΟΚ ήρθε στο χρόνο πίσω και πήρε και το κινητό της...
Πως στο καλό έπιανε το κινητό αυτό αφόυ στο 1920 δεν είχαμε εγκαταστήσει κεραίες και κυψελωτά δίκτυα...

Ε μα...

Ανώνυμος είπε...

Στην πρώτη ταινία , η κοπέλα που λέτε ότι κραταει κινητό , είναι μια συνηθισμένη νεαρά της εποχής της, που κραταει το τσαντάκι της , όπως και η κυρία μπροστά της , είναι προφανές ότι φέρνει το χέρι της με το όποιο κραταεί το τσαντάκι στο σημείο του λαιμού , λόγο της αμηχανίας της, στην θέα της κάμερας που βρίσκεται απέναντι της , η αμηχανία της αυτήν στην συνέχεια την οδηγεί στο να μονολογεί και έτσι να φαίνετε πως μιλαει σε κινητό . Είναι μια συνηθισμένη κίνηση αμηχανίας , π.χ. όταν κάποιος εισέρχεται σε άγνωστο πολυσύχναστο χώρο που πρέπει να διασχίσει είτε περνά το χέρι του από εμπρός προς τα πίσω του λαιμού είτε πιάνει στιγμιαία την μύτη.. του κτλ .

Ανώνυμος είπε...

akrivws sumfwnw kai egw s auto tsantaki einai!

αΝώΔυΝος είπε...

Διαφωνώ, καθώς η κυρία εμφανίζεται από πριν την "πιάσει" η κάμερα να έχει φέρει το αντικείμενο δίπλα στο αυτί της. Ούτε μοντάζ φαίνεται να είναι, επιπλέον η αμηχανία δε θα της επέτρεπε να εμφανιστεί χαμογελαστή, είναι πολύ πιθανό να μιλά όντως σε κάποιο είδος συσκευής, όσο για το ερώτημα σε ποιο δίκτυο απευθύνεται, από τη στιγμή που έχει καταφέρει να μεταφερθεί στο παρελθόν, το ερώτημα είναι αφελές. Μυστήριο...