Message

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΔΥΟ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ...



ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός
(+1714-1779)
"Οταν ακούσετε ότι ο πόλεμος πιάστηκε από κάτω, τότε κοντά θά είναι. Άν ο πόλεμος πιαστή από κάτω, λίγα θά πάθετε· άν πιαστή από πάνω, θά καταστραφήτε" 
ο μακαριστός Μητροπολίτης Σιατίστης, Αντώνιος
(+1920-2005)
"Μεγάλη πείνα θα πέσει στην Ελλάδα, παιδί μου, μεγάλη πείνα..." 
"Όταν αρχίσει το κακό από την Συρία να αρχίσετε να προσεύχεστε! Εκεί, από την Συρία όταν ξεκινήσει..."

26/6/12
ΑΞΟΝΑΣ ΜΟΣΧΑΣ-ΤΕΛ ΑΒΙΒ 
ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ & ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ 
...ΕΚΤΑΚΤΩΣ Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!


Putin visits Church of the Holy Sepulchre in... από tvnportal

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ ότι για τώρα μιλάμε .
Και πάω λίγο παρακάτω το μήνυμα είναι λίγο απαισιόδοξο.



1.Καλότυχος ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΣΕΙ μετά το γενικό πόλεμο. θα τρώγει με ασημένιο κουτάλι...."είπε ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός
Εγώ το μεταφράζω ως εξής Δύσκολα θα καταφέρει να ζήσει κάποιος από αυτόν τον πόλεμο και επειδή εμείς δεν θα συμμετέχουμε μάλλον θα υπάρχουν άλλες αιτίες που θα εμποδίσουν τον άνθρωπο να ζήσει πείνα ,αρρώστιες κ.α.
2. Στην γνωστή προφητεία του γέροντος Ιωσήφ του Βατοπεδινου που αναφέρεται στην πολιτειακή ανωμαλία έχει αφαιρεθεί ένα απόσπασμα που αναφέρεται σε εμάς γιατί δεν θα το αντέξουμε.
3. Ο πατέρας Ελπιδιος μιλαει για 3 δρεπάνια α)της πείνας β) αρρώστιες γ) θανατικό.

Από αυτά καταλαβαίνω ότι με το να μαζέψουμε μόνο τρόφιμα δεν είμαστε καλυμμένοι αυτά σε συνδυασμό με το γεγονός ότι θέλουν να κάνουν μείωση πληθυσμού πρέπει να μας κάνει ποιο υποψιασμένους θεωρώ ότι μόνο η προσευχή μπορεί να μας σώσει. Μακάρι να πέφτω έξω.

Ανώνυμος είπε...

Πολλες προφητειες δεν εκπληρωθηκαν ποτε.. Αλλες εκπληρωθηκαν τελειως ετεροχρονισμενα, αλλες παλι δεν ηταν καν προφητειες αλλα ψευδομαρτυριες απο επιτηδειους που ηθελαν να χειραγωγησουν τα πληθη και να εκμεταλλευτουν την τυφλη πιστη τους. Γι'αυτο να ειστε επιφυλακτικοι. Το οτι ειναι πολυ πιθανον να ξεσπασει καποιος πολεμος κοντα μας αυτο ειναι ξεκαθαρο και δεν χρειαζομαστε καμια προφητεια για να μας το επιβεβαιωσει. Απο εκει και περα, σε εναν πολεμο, ειτε η χωρα συμμετεχει ενεργα ή απλα παραχορώντας τις βάσεις της, το αποτελεσμα ειναι παραμιλλο και φυσικα οχι ευχαριστο. Απο την αλλη ισως ειναι ευκαιρια σαν εθνος να απαλλαχθουμε απο ολους αυτους τους κοπριτες του Δημοσιου που πινουν το αιμα του Ελληνικου λαου, τους συνδικαλιστες και καθε ειδους αριστεροαναρχικους που θελουν μονο την καταστροφη αυτης της χωρας και τιποτα παραπανω. Μην ξεχνατε, δεν κανουν οι Αμερικανοι κουμαντο ουτε οι Εβραιοι. Κανει ο Θεος.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα ότι υπάρχουν ψευδοπροφήτες και ψευδοπροφητειες πληροφορίες που κατέχουν κάποιου και τις παρουσιάζουν ως προφητείες κυκλοφορούν αρκετές στο διαδίκτυο υπάρχουν παπάδες που είναι μασόνοι και εκτελούν εντολές άλλων.Η τεχνολογία με τους δορυφόρους που μπορούν να διαβάσουν ακόμα και την σκέψη η υποβολή υποσυνείδητων μηνυμάτων κάνουν πολλούς να νομίζουν ότι δέχονται μηνύματα από τον Θεο ενώ στην πραγματικότητα είναι από κάποια κέντρα αποφάσεων.
Ο θεός μας στέλνει τα μηνύματα του μόνο από άγιους και δίκαιους ανθρώπους και όχι στον καθένα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.infoserres.gr/serres/index.php/2009-01-05-10-01-41/4502-amerikanos-profhths-perimenei-thn-b-parousia-sthn-faia-petra.html

Ανώνυμος είπε...

ΚΕΦ. Θ ΕΙΣ ΤΑΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

από το εξώφυλλο του Κόμπου

9/7/1999
+13
----
9/7/2012
άρα δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι μιλάμε για τώρα διότι για αυτή δόθηκε
διαταγή να γραφτεί και να διαδοθεί όπως έγινε με την αποκάλυψη ΙΩΑΝΝΟΥ
ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Στο πρώτο σχόλιο γράφει ότι από την προφητεία του γέροντος Ιωσήφ έχει αφαιρεθεί ένα τμήμα της γιατί αναφέρεται σε μας και δεν θα το αντέξουμε.
Γνωρίζει κανείς τι λέει αυτό το κομμάτι?

Ανώνυμος είπε...

Ο Βατοπεδινος ειπε.
Η πρώτη φάσις έληξε του τρομερού πολέμου τόσα δεινά ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΩΝ δεν επαρκούν Θεέ μου;
Ο Αγ. Μεθόδιος Πατάρων ειπε.
: «Και θα επικρατήσει στην Επτάλοφο το ξανθό γένος για έξη ή πέντε μήνες και θα φυτεύουν πάνω σ' αυτήν λάχανα, και θα φάνε πολλοί από αυτούς για να εκδικηθούν τους Αγίους».

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι η μια φάση από την άλλη του έχουν διάστημα 5 μηνών.
Τα λάχανα χρειάζονται 4 μήνες για να γίνουν και φυτεύονται το καλοκαίρι
Όλοι λένε ότι η δεύτερη φάση θα γίνει το Δεκέμβριο άρα εάν πάμε 5 μήνες πίσω θα βρούμε την έναρξη του πολέμου και αυτή είναι ο Ιούλιος.

Ανώνυμος είπε...

«Θαρθεί ξαφνικά· ή το βόδι στο χωράφι ή το άλογο στ' αλώνι». (Οκτώβριος ή Ιούλιος )

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον οι νέες ταυτότητες θα εκδίδονται από Σεπτέμβριο (δεν βλέπω κανένα να έχει διάθεση να αποσύρει το νόμο για την έκδοση τους) και αφού κατά τον Παισιο δεν θα προλάβει να γίνει η έκδοση τους και θα ξεκινήσουν τα γεγονότα. Άρα θα γίνουν από τώρα έως αρχές Σεπτεμβρίου επομένως το άλογο θα είναι στο αλώνι

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΕΙ

Περίπου 360.000 υπολογιστές Windows σε όλο τον κόσμο κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς πρόσβαση στο Διαδίκτυο τη Δευτέρα 9 ΙΟΥΛΙΟΥ λόγω μόλυνσης με το κακόβουλο λογισμικό DNS Changer, προειδοποιεί ξανά το FBI.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ νομίζω ότι τώρα βρισκόμαστε στο κεφάλαιο ΣΤ της Αποκάλυψης Ιωάννου το όποιο συμφωνεί με το ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ, με τις αποκαλύψεις του Πατήρ Ελπιδιου και γενικά με όλες τις προφητείες.
Όπως έλεγε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός Τό δικό μας χρέος είναι νά ετοιμαζόμαστε, διότι «ό καιρός συνεσταλμένος έστι» καί «αί ήμερα πονηρά είσί...».

Ανώνυμος είπε...

οι Μαγια λένε ότι το 2012 είναι το έτος που εισερχόμαστε στην αποκάλυψη του Ιωαννη.
Το σημειο που βρισκόμαστε τώρα είναι 2η σφραγίδα κεφ ΣΤ

Καὶ ὅτε ἤνοιξε τὴν σφραγῖδα τὴν δευτέραν, ἤκουσα τοῦ δευτέρου ζῴου λέγοντος· ἔρχου. καὶ ἐξῆλθεν ἄλλος ἵππος πυρρός, καὶ τῷ καθημένῳ ἐπ᾽ αὐτὸν ἐδόθη αὐτῷ λαβεῖν τὴν εὶρήνην ἐκ τῆς γῆς καὶ ἵνα ἀλλήλους σφά ξωσι, καὶ ἐδόθη αὐτῷ μάχαιρα μεγάλη