Message

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ - Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑΙ !


Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ  ΚΑΙ 
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 

ΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ, 
ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ 
ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το 1936, ο  δικτάτορας Μεταξάς όταν η χώρα βρισκόταν στα πρόθυρα χρεωκοπίας, αρνήθηκε στους δανειστές να αποπληρώσει το χρέος της Ελλάδος,  με το αιτιολογικό ότι δεν μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τους μισθούς και  και συντάξεις των Ελλήνων.

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2


Ο Συνεργάτης μας "Ιουλιανός" μελετά και σχολιάζει τον εφαρμοστικό νόμο (Μνημόνιο 2) που οδεύει σήμερα προς ψήφιση στην βουλή - ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ..!!!

(Μην ξεχάσετε τα υπογλώσσια!)

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ;


ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ
ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ;



Η εβδομάδα που πέρασε ήταν "δύσκολη" για το ευρώ και αναμένεται -η επόμενη- ακόμα πιο "σκληρή", όσο η Ευρώπη περιμένει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, στην ελληνική Βουλή, για το Μεσοπρόθεσμο.

"Ο δρόμος, που δείχνει η Ευρώπη, είναι... μονόδρομος και υποχρεωτικός, για τη χώρα, εάν θέλει να εξασφαλίσει περισσότερα κεφάλαια διάσωσης από τις κυβερνήσεις της ζώνης του ευρώ. Σε διαφορετική περίπτωση, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα, που μπορεί να σημειωθεί στην παγκόσμια αγορά.

Είναι η ώρα της αλήθειας για το ευρώ την επόμενη εβδομάδα", δήλωσε ο Mark McCormick, στρατηγικός, ΔΗΘΕΝ, αναλυτής νομισμάτων στο Brown Brother Harriman, στη Νέα Υόρκη.

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Αρσενικά υπό εξαφάνιση



 «Σώστε τα αρσενικά!!!». 
Αδιανόητη θα φάνταζε πριν από μερικές δεκαετίες η φράση - κραυγή αγωνίας, που έγινε τίτλος επιτυχημένου βιβλίου και, όπως φαίνεται, εσωτερική προσταγή για γυναίκες του 21ου αιώνα.

Το ισχυρό φύλο σε εξαφάνιση!


Ο παγκοσμίως γνωστός καθηγητής Ουρολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Νικόλαος Σοφικίτης μιλά για την «εξαφάνιση» του ...αρσενικού φύλου

Οι περιβαλλοντικοί παράγοντες οδηγούν το «ισχυρό φύλο»...σε εξαφάνιση.


Ο διεθνούς φήμης καθηγητής Ουρολογίας του πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Νικόλαος Σοφικίτης μιλά στο healthview.gr και εξηγεί πως κάποια περίεργα φαινόμενα στο ζωικό βασίλειο, μπορούν να επηρεάσουν τον ανδρικό πληθυσμό.

MAX KEIZER: Το λαϊκό κίνημα στην Ελλάδα

Ο Max Keizer μιλάει στην εκπομπή του  Alex Jones

Βίντεο – Αποκάλυψη για το τι ‘παίζεται’ στην χώρα μας από τα διεθνή τραπεζικά αρπακτικά μέσα από την εκπομπή του Alex Jones. Η πατρίδα μας στο κρισιμότερο σημείο της σύγχρονης ιστορίας της. Τα μάτια του κόσμου επάνω μας. Οι ημέρες είναι απίστευτα κρίσιμες, όσο και ιστορικές. Προσέξτε τον Max Keizer, από την πλατεία Συντάγματος, αλλά και τους δύο Έλληνες που είναι μαζί του, τον δικηγόρο Γ. Νούλα και τον οικονομολόγο Κ. Τόμπρα, οι οποίοι κατέθεσαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου μηνυτήρια αναφορά κατά των κερδοσκόπων (Δείτε ΕΔΩ).

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ - ΠΡΑΞΗ Β'

Ο Λαός μίλησε! Η κυβέρνηση άκουσε;



Σε λίγο θα μάθουμε βέβαια τι ακριβώς κατάλαβε και πως θα επιχειρήσουν για ακόμα μία φορά να παρακάμψουν την λαϊκή εντολή και το συμφέρον των Ελλήνων και να εφαρμόσουν την υπόλοιπη "συνταγή"...

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΡΑ - ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΔΩ

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ


ο Αφυπνιστής, σήμερα 15/6/2011
και ενώ η μέρα ξεκίνησε με καθολική απεργία ακόμα και των δημοσιογράφων 
μετέδωσε ζωντανά εικόνα και ήχο από το Σύνταγμα
όπου συγκεντρώθηκε πλήθος μυριάδων Ελλήνων 
για να διαμαρτυρηθεί για την σημερινή κατάσταση.


Επίσης δημιουργήθηκε ροή σχολίων από το Twitter
για να επικοινωνηθούν χιλιάδες σχόλια  άμεσα και ρεαλιστικά
κυρίως από αυτόπτεις μάρτυρες και συμμετέχοντες 
στην διαδήλωση.


δείτε παρακάτω σχετικά screen captures

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟΥ π. ΠΑΪΣΙΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!



Με την επανεκλογή του Ερντογάν, ετοιμάζονται ριζικές Συνταγματικές αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό της Τουρκίας.


Που θα τους οδηγήσει αυτό;

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Η NASA καλεί τους όπου γης υπαλλήλους της να καταρτίσουν άμεσα πλάνο επιβίωσης (VIDEO)


Από τις 9 Ιουνίου υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της NASA ένα βίντεο, με μήνυμα του γενικού διευθυντή της, στο οποίο προτρέπει τους υπαλλήλους της να εκπονήσουν ΑΜΕΣΑ ο καθένας τους, ένα οικογενειακό πλάνο επιβίωσης, για...

APOLLO 20 (Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ)



Η τελευταία επίσημη επανδρωμένη αποστολή στο φεγγάρι έγινε το 1972 και ήταν η Απόλλο 17. Η πραγματικά όμως τελευταία αποστολή έγινε το 1976 και ήταν η αποστολή "Απόλλο 20"

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012 - Κρυμμένα μηνύματα...



Το λογότυπο που βλέπετε είναι το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν στο Λονδίνο το 2012. Από την πρώτη στιγμή που δόθηκε στη δημοσιότητα, έχει δεχθεί έντονη κριτική και έχει χαρακτηριστεί από κακόγουστο, μέχρι εξωφρενικά ακριβό - λέγεται ότι κόστισε περίπου 650.000 δολάρια!

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΝΕΑ ΣΗΜΑΔΙΑ (ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ) ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ 26/6/11 -ή- 11/6/11

Οι περισσότεροι εδώ μέσα θα έχετε δει το βίντεο ¨Μασωνικοί Συμβολισμοί σε Ταινίες¨ (αν όχι δείτε το αμέσως) με τις σκηνές από ταινίες του Hollywood που παρουσιάζουν διάφορα υποσυνείδητα μηνύματα και συμπτώσεις με το χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

Στο βίντεο που ακολουθεί κάποιοι γερμανοί ερμηνευτές παρουσιάζουν νέα σημάδια για χτύπημα (?) στις 11/6/11 ή στις 26/6/11 και υποθέτουν το Βερολίνο σαν τόπο δράσης...

Ο Αφυπνιστής για διάφορους λόγους έχει ήδη από καιρό αναρτήσει ρολόι για την σημαδιακή (κατά την γνώμη του) αυριανή ημ/νια 10/6/11

ΔΕΛΤΙΟ ΗΛΙΑΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ 6/6/2011 (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάπως έτσι θα έρθουν τα 
"8 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ"


για καλύτερη κατανόηση του φαινομένου διαβάστε εδώ
καθώς και τις συνέπειες του στην προηγούμενη ανάρτηση μας τα 8 τελευταία λεπτά

Τα 8 τελευταία λεπτά...




Παίρνουνε λάθος μέτρα έχοντας  καλό σκοπό;
ή
Παίρνουνε σωστά μέτρα έχοντας κακό σκοπό;

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Σάτυα Σάι Μπάμπα - Ο θάνατος ενός γκουρού



Ἀνήμερα τοῦ Πάσχα ἄφησε τήν τελευταία του πνοή ὁ ἰνδός γκουρού Σάτυα Σάι Μπάμπα, σέ ἡλικία 85 ἐτῶν, ἄν καί προέβλεπε ὅτι θά πεθάνει στά 96 του. Ὁ ἴδιος γιά τή γέννησή του καί τήν ἀνάδειξή του διέσπειρε μυστηριώδεις θρύλους.

Πίστευε ὅτι ἀποτελοῦσε ἐνσάρκωση παλαιῶν θεοτήτων. «Εἶµαι Θεός», ἔλεγε σέ ἐκείνους πού πήγαιναν νά τόν ἀκούσουν. «Κι ἐσύ εἶσαι Θεός. Ἡ µόνη διαφορά ἀνάµεσα σέ σένα καί σέ µένα εἶναι πώς, ἐνῶ ἐγώ τό γνωρίζω, ἐσύ δέν ἔχεις ἰδέα». 

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ILLUMINATI CARDS - ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ BLOG ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ


Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε για την ύπαρξη ενός ελληνικού blog που μελετά και αναλύει τις γνωστές πλεόν κάρτες illuminati μετά από σχόλιο που μας άφησε ο "parapolitikos" στην πρόσφατη ανάρτησή μας για την πιθανή σύνδεση των "Αγανακτισμένων" με το συγκεκριμένο παιχνίδι.


Συγχαίρουμε τους δημιουργούς και σας συνιστούμε να το επισκέπτεστε....

Υ.Γ
Αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε όλες τις κάρτες και να ξεκινήσετε την ανάλυση από μόνοι σας, δείτε και εδώ. Εμείς περιμένουμε τα συμπεράσματά σας για δημοσίευση.

ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Το 11λεπτο βίντεο που ακολουθεί, θα λέγαμε ότι είναι μια μικρή αλλά θαυμάσια παρουσίαση του προβλήματος και μερικών επιχειρημάτων αντίκρουσης στην μονομερώς επιβαλλόμενη κάρτα του πολίτη. Δείτε το οπωσδήποτε!


Το βίντεο γυρίστηκε στα πλαίσια ημερίδας "για την κάρτα του πολίτη" που διεξήχθει στην Πτολεμαΐδα στις 5/6/11  με ομιλητές τον π. Αρσένιο Βλιαγκόφτη, Δρ. Θεολογίας και τον κ. Στάθη Αδαμόπουλο, Οικονομολόγο.

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

The Smoking Gun!


Η καταπληκτική ταινία που αποκαλύπτει πολλά από τα μυστικά
της NASA για την ύπαρξη UFO στο εγγύς διάστημα που
περιβάλλει τον γαλάζιο μας πλανήτη.

ΟΗΕ = Παγκόσμια Κυβέρνηση, Παγκόσμια Θρησκεία, Παγκόσμιος Ηγέτης




«Πρέπει να κινηθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα προς μια Ενιαία Παγκόσμια Κυβέρνηση και μια Παγκόσμια Θρησκεία κάτω από την ηγεσία ενός Παγκόσμιου Ηγέτη».

- Robert Muller, πρώην Βοηθός Γ. Γραμματέας του ΟΗΕ

Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ"


Στους υψηλούς τραπεζικούς κύκλους και σε ελάχιστους υψηλά ιστάμενους πολιτικούς διεθνώς είναι ήδη γνωστό και προδιαγεγραμμένο πού οδηγεί η παγκόσμια «φούσκα» χρέους, που άρχισε να διογκώνεται από τις αρχές της δεκαετίας του ’70, όταν οι Αμερικανοί αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το νομισματικό σύστημα του Μπρέτον Γουντς, για να έχουν την ελευθερία να τυπώνουν δολάρια σύμφωνα με τις ανάγκες τους. 


Η «φούσκα» του χρέους που άρχισε από τότε να διογκώνεται ήταν γνωστό στους διαχειριστές του συστήματος ότι σε μερικές δεκαετίες δεν θα μπορούσε να συνεχίσει να μεγαλώνει και θα ήταν υποχρεωτική η μετάβαση στο επόμενο στάδιο: την αντικατάσταση των σημαντικότερων διεθνών νομισμάτων, που θα έχαναν μοιραία την αξία τους από την ανεξέλεγκτη κυκλοφορία νέου χρήματος χωρίς αντίκρισμα, από ένα κοινό νόμισμα!

World Conservation Bank - Το Παγκόσμιο όργανο της υποδούλωσης...



Η ‘Παγκόσμια Τράπεζα Προστασίας’ – ‘World Conservation Bank’- δημιουργήθηκε το 1987 στο 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ερημότοπων (4th World Wilderness Congress).

Η τράπεζα είναι μια δημιουργία του Edmund de Rothschild (πέθανε το 2009), της πανίσχυρης, εβραιογερμανικης καταγωγης, οικογένειας των Rothschilds, προκειμένου να μεταφέρει το χρέος των χωρών του τρίτου κόσμου στην εν λόγω τράπεζα με αντάλλαγμα τη γη τους. Αυτό θα δημιουργήσει μια Παγκόσμια Τράπεζα που θα ελέγχεται από τον Οίκο των Ρότσιλντ.

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ Η/Υ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ


Αμερικανός, έγινε αστροναύτης όταν από την οθόνη του υπολογιστή του ανακάλυψε ένα τεράστιο άσπρο "κατασκεύασμα" στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη (ΒΙΝΤΕΟ)!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΜΥΘΩΔΙΑ (2001) - 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ


Στις 28 Ιουνίου 2001, ο δικός μας Βαγγέλης Παπαθανασίου έδωσε
μια μοναδική μουσική παράσταση με θέμα "Μυθωδία"
με επίσημο χορηγό την NASA (!)

Σημαντικά ερωτήματα γεννήθηκαν κατά την διάρκεια της συναυλίας και το πέρας αυτής
(τελετή για πολλούς), για το είδος της μουσικής, τους στίχους (αν υπήρχαν), τις εικόνες,
την τοποθεσία, την ώρα, την ημερομηνιά, τους χορηγούς, και άλλα πολλά...

Εν τω μεταξύ προέκυψαν αναλύσεις και στοιχεία από ελεύθερους ερευνητές.
Δείτε τα παρακάτω βίντεο, 10 χρόνια μετά και προβληματιστείτε μαζί μας!
γιατί πολλά πράγματα δεν είν' αυτό που φαίνονται...

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ο φόβος του E.coli περιορίζει την κατανάλωση λαχανικών


Στη Γερμανία απέσυραν τα ωμά λαχανικά από τα σχολεία και 
στις ΗΠΑ πραγματοποιούν αυστηρούς ελέγχους
(από tovima.gr)


σ. Αφ: Πλησιάζει η ώρα που θα εφορμαστεί ο νόμος για την απαγόρευση καλλιέργειας λαχανικών στο σπίτι μας. Τα αναφερόμενα κρούσματα που ακούγονται αυτές τις μέρες είναι απλά ένα τυχαίο γεγονός!  -  (Άλλη μέρα θα σας πώ ένα με τον Τοτό)

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

video προφητείες...

ακολουθεί μια συλλογή από

εικονοποιημένες προφητείες

των αγίων της Ορθόδοξης εκκλησίας...


enjoy!

Νέα κάρτα Illuminati είναι έτοιμη να βγει αληθινή! Φόβοι να μετατραπεί σε επιδημία το Ε.coli



Την έντονη ανησυχία του εκφράζει το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης Ασθενειών για τα κρούσματα αιμολυτικού συνδρόμου στη Γερμανία που προκαλούνται από συγκεκριμένο βακτηρίδιο Escherichia Coli, για το οποίο θεωρούνται «ύποπτα» εισαγόμενα αγγούρια από την Ισπανία.

...Και οι "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" στο Illuminati card game;


Κάποιοι, διαβάζοντας τις αναρτήσεις μας μπορεί να πούν ότι παντού βλέπουμε φαντάσματα, συνωμοσίες, το κακό και το παράλογο και φυσικά τίποτα καλό και τίποτα ανιδιοτελές δεν βλέπουμε ή δεν υπάρχει στον ορίζοντα για μας.

Δέν θα έχουν άδικο! Ακόμα και εμείς το ίδιο σκεφτόμαστε πολλές φορές για τους εαυτούς μας όταν καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με όλη αυτή την πληροφορία την οποία, διαβάζουμε, συγκρίνουμε, φιλτράρουμε, καθαρογράφουμε, μεταφράζουμε αν χρειαστεί και θέτουμε στην συνέχεια προς δημόσια "διαβούλευση" στον παρόντα χώρο.

Είναι όμως έτσι;

Το τελευταίο τους χαρτί, είναι οι εξωγήινοι...

Ο πρώτος εχθρός τους, ήταν οι Ρώσοι
μετά, οι τρομοκράτες
ακολουθούν, οι "τρίτες" χώρες,
οι αστεροειδείς,
και τέλος, οι εξωγήινοι..!!!

όταν ακούσετε για το τελευταίο,
μην το πιστέψετε αμέσως!
Ψυχραιμία και Αυτοπροστασία...

Εκεί θα εφαρμοστούν όλα τα όπλα και οι τεχνικές τους...
Κούνια που τους κούναγε....

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Συζητήσεις με ...εξωγήινους!



Ανθρωποειδή με ύψος 170 cm έχουν αναφερθεί  αρκετές φορές από αυτόπτες μάρτυρες  λέγοντας ότι τα πλάσματα αυτά έχουν εξέλιξη χιλιάδων χρόνων αλλά δεν έρχονται στη Γη μόνο για "ανιδιοτελείς σκοπούς"... 


Ο Max Keiser αποκάλεσε τον ΓΑΠ "Δικτάτορα που θα φύγει νύχτα"

"Fly by night dictator"


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...

Απίστευτο! Ο ΓΑΠ σε κάρτα Illuminati


Πολύ συζήτηση τελευταία για το γνωστό παιχνίδι με τις κάρτες Illuminati,που κυκλοφόρησε στα μέσα της δεκαετίας του '90, μιας και ο μεγάλος σεισμός της Ιαπωνίας με το πυρηνικό ατύχημα είχε προβλεφθεί και απεικονισθεί κατά πολλούς σε κάποια από αυτές τις κάρτες.

Στο παιχνίδι αυτό επίσης είχε προβλεφθεί η επίθεση στους δίδυμους πύργους, άλλα και μερικά ακόμη γεγονότα με εκπληκτική ακρίβεια. Μια κάρτα του παιχνιδιού όμως φαίνεται πως αποτυπώνει κάτι ακόμη πιο παράδοξο, που έχει σχέση και με την χώρα μας...

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΛΙΑΚΟ: ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ - Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ

Αναγνωρίζοντας τεράστια δύναμη και προφητικό λόγο στο παρακάτω κείμενο του Δημοσθένη Λιακόπουλου, το παραθέτουμε αυτούσιο και χωρίς κανένα περαιτέρω σχολιασμό. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

Εδώ και ενα μήνα περίπου, δεν μιλάω, δεν γράφω στο liako.gr, δεν κάνω ραδιοφωνικές εκπομπές και απλά παρατηρώ το τι συμβαίνει γύρω μου. Ίσως και να απολαμβάνω την ηλιθιότητα του αγελαίου πλήθους, που ανέκαθεν πήγαινε εκεί που του έλεγαν τα πραγματικά και παγκόσμια αφεντικά του, που βρίσκονται πίσω από την κουρτίνα.

Στα αφεντικά αυτά ανήκουν οι ανίκανοι πολιτικοί ηγέτες που διορίστικαν μέσω εκλογών σε όλα τα κράτη και στα ίδια αφεντικά ανήκουν και οι προγραμματισμένοι "επαναστάτες" που κάνουν λέει -ένα αυθόρμητο ξεσηκωμό- σε όλη την Ευρώπη και σταδιακά σε όλο τον κόσμο, με σκοπό...

Ο Λαός, η Κυβέρνησή του και τα Δάνειά τους

Από τον πολύ καλό φίλο και θερμό αναγνώστη μας, Ιουλιανό, 
λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω επίκαιρο 
και εμπεριστατωμένο οικονομολογικά άρθρο του.

     Οι Πολιτικοί μπερδεύουν το Λαό με τη δουλοπρέπεια, τα ψέματα, τις καταχρήσεις, και τους Κεφαλαιοκράτες (Capitalists) που ψάχνουν για είλωτες. Μας αναφέρουν τις καπιταλιστικές  έννοιες του  δείκτη αντοχής (stress test), τiς διαφορές επιτοκίων (spreads) σαν μέτρα συμφοράς και τέλος μας ομιλούν τρομοκρατικά για εθνική πτώχευση (bankruptcy), κάνοντας  συγχρόνως  το γνωστικό και τον προχωρημένο. Εντούτοις...