Message

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

"ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ" ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!



Ο ένας μετά τον άλλον σαν να οδηγούνται από κάποιο αόρατο χέρι (που μάλλον δεν είναι του Θεού) στοιχίζονται πίσω από την ακύρωση του δημοψηφίσματος που στην ουσία είναι "φίμωση" της φωνής του λαού -πράγμα πολύ σωστό κατά την γνώμη μας- οδηγώντας τα πράγματα σε μεγάλες ανατροπές και εξελίξεις όχι μόνο στον ελληνικό χώρο...

Για τον ίδιο λόγο που δεν ζητάς ποτέ την γνώμη ενός χασάπη για να κάνεις bypass... δεν μπορείς να απευθυνθείς και στο λαό να σου δώσει "εντολή/άφεση" στην τελευταία πράξη του δράματος για να πάρει και την ευθύνη της κατάληξης του έργου!

Φυσικά κάποιοι γνώριζαν (!) και ξέρουν που θα πάνε τα πράγματα αφού έχουν την δυνατότητα να σκηνοθετήσουν τις εξελίξεις και με ένα μόνο "τηλέφωνο" να αλλάξουν τον ρου προς οποιαδήποτε κατεύθυνση οποιαδήποτε στιγμή!

Αλλά κάπου εδώ παρακάτω θα συμβούν "πράματα και θάματα" που και ο σκηνοθέτης θα μεταλαχθεί σε κομπάρσο γιατί ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ έχει άλλη άποψη!!!

Το παιχνίδι είναι στημένο, τόσο καλά μάλιστα που μπορεί να θεραπεύει και ασθενείς με σκωληκοειδήτιδα χωρίς επέμβαση μέσα σε μια μέρα!

Σιγά-σιγά αγαπητοί αναγνώστες και αδελφοί οδηγούμαστε σε πολιτικές και ίσως πολιτειακές εξελίξεις... και θα πρέπει όλοι να αντλήσουμε θάρρος και υπομονή για τις μέρες που έρχονται...
"Μη φοβάσαι. Ο Θεός δεν θα επιτρέψει να γίνει κακό, αλλά θα γίνουν όμως πράματα και θάματα που δεν θα εξηγούνται με τη λογική. Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει. Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί! Δεν μπορώ να σου πω πιο πολλά. (γ. Παΐσιος)"


Δεν υπάρχουν σχόλια: