Message

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΓΑΠΑΛΤΗΣ - Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γαπάλτης, οποιαδήποτε ομοιότητα
με γνωστά πρόσωπα είναι εντελώς τυχαία!
Θυμάστε τον Εφιάλτη όχι αυτόν της μυθολογίας τον Τιτάνα, ούτε και τον πολιτικό στην Αρχαία Αθήνα. Μιλάμε για τον Εφιάλτη του Ευρυδήμου τον ΠΡΟΔΟΤΗ των Ελλήνων στην μάχη των Θερμοπυλών το 480 π.Χ εναντίον της τότε κραταιάς παγκόσμιας δύναμης τους Πέρσες.

Αυτός λοιπόν ο πασίγνωστος προδότης, ο στραβοχυμένος λουκουμάς,  που τον γνωρίζουν ακόμα και τα μικρά παιδιά σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη μας, επετέλεσε άνανδρη πράξη καθαρά για λόγους εγωισμού και οδηγούμενος από ένα "γιγάντιο" κόμπλεξ κατωτερότητας οδήγησε τριακόσιους συντρόφους του, αξιόμαχες και ακούραστες πολεμικές μηχανές, στα δόντια του περσικού άγριου θηρίου. 

Αυτός ο εφιαλτικός τύπος ανθρώπου δυστυχώς ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ακόμα και τέλος δεν έχει, γιατί πολύ απλά ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...

Στην σημερινή Ελλάδα του 2011, του Ευρώ, του διαδικτύου, της νανοτεχνολογίας και του Ιησού Χριστού, ένας νέος εφιάλτης, ο "Γαπάλτης", ετοιμάζεται να παραδώσει τον Ελληνικό λαό, ως άλλος Ιούδας, στα σύγχρονα ανθρωποφάγα τέρατα των αγορών και του επεκτατισμού.

Το φίλημα αυτή την φορά θα λέγεται... ψήφος εμπιστοσύνης, δημοψήφισμα, εκλογές... 

Έτσι αν κάποιο αποτέλεσμα δεν είναι το αναμενόμενο για τον Γαπάλτη; αλλοίμονο στους Έλληνες! "Θα σας δείξω εγώ", θα είναι τα πρώτα λόγια του και μια αλυσίδα ενεργειών θα ακολουθήσουν ώστε να βρεθούμε "γυμνοί" και απροετοίμαστοι στα δόντια της οικονομικής εξαθλίωσης και ενός θερμού επεισοδίου όπου θα χρειαστεί να δείξουμε για μια ακόμα φορά τι σημαίνει Ελλάς ,Έλληνες και δύναμη ψυχής..! 

Αγαπητοί μας αναγνώστες, "γνωρίζουμε" ότι μας περιμένουν δύσκολες στιγμές, μια πολιτειακή ανωμαλία, φτώχεια, ανεργία και πολύ μπαρούτι, πρίν ανατείλει για μία ακόμα φορά ο "ήλιος της δικαιοσύνης" και φέρει επιτέλους αυτήν την "άσπρη μέρα" που τόσο πολύ επιθυμούμε όχι μόνο εμείς αλλά όλος ο πλανήτης. 

Σε αυτή την μέρα, θα ζήσει ο λύκος με τ' αρνί και οι Έλληνες θα έχουν πρωταγωνιστικό και κυρίαρχο ρόλο στην διάδοση του πολιτισμού και ενός ακόμα πράγματος αυτή την φορά, ...του Ευαγγελίου του Ιησού Χριστού!  

Ας χαλαρώσουμε, και να προσευχηθούμε αυτά που έρχονται να είναι όσο γίνεται ανώδυνα και να περάσουν γρήγορα. Πρίν το χαμόγελο της γέννας υπάρχει πάντα πόνος και αγωνία!

Έρρωσθε και ευδαιμονείτε!!!
Ο ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: