Message

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!


Ναι, υπάρχει και η άλλη άποψη του μύθου εκτός από αυτήν του "φίλου" μας του Al Gore ο οποίος πιστεύει ότι η γη θα αντιμετωπίσει τεράστιο κίνδυνο από τον υπερπληθυσμό και το διοξείδιο του άνθρακα που παράγεται από τις ανθρώπινες δραστηρτιότητες αντιμετωπίζοντας λίγο πολύ τον άνθρωπο ως ...πλαστική σακούλα!

Το Ινστιτούτο ‘The Population Research Institute’ (PRI) κυκλοφόρησε το πέμπτο επεισόδιο της πολύ δημοφιλούς σειράς καρτούν στο YouTube - για τον πληθυσμό του πλανήτη που θα ανέλθει σε λίγο στα 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους, σύμφωνα με στοιχεία των Ηνωμένων Εθνών.

Η σειρά, η οποία έχει μέχρι στιγμής συγκεντρώσει πάνω από 800.000 προβολές, έχει σχεδιαστεί για να αντικρούσει χιουμοριστικά την ιδέα του υπερπληθυσμού με κινούμενα σχέδια.

Το τελευταίο βίντεο, στην διεύθυνση στο Overpopulationisamyth.com, έχει διάρκεια περίπου δύο λεπτά, και ασχολείται με τα θέματα που αφορούν το τελευταίο ορόσημο του πληθυσμού μας.


Το βίντεο έχει ως στόχο να δείξει ότι, σύμφωνα με τελευταία στοιχεία του ΟΗΕ, ο παγκόσμιος πληθυσμός δεν έχει εκτοξευθεί στα ύψη εκτός ελέγχου, αλλά μάλλον επιβραδύνεται σε αδιέξοδο πριν από την κατακόρυφη πτώση προς τα κάτω και πάλι.

(σ. Αφ: Τα λαμόγια θα κάνουν ότι περνάει από τα χέρια τους για να εξασφαλίσουν την έστω και ακούσια συγκατάβαση της ανθρωπότητας για την σχεδιαζόμενη εις βάρος της γιγάντια γενοκτονία. Οπως μπορείτε να δείτε και στο επόμενο βιντεο αρκεί μια ηλίθια μελέτη με απλή αριθμητική για να "πείσει" τον ΟΗΕ...)






ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ PRI ΠΑΡΑΚΑΤΩ







Δεν υπάρχουν σχόλια: