Message

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Ο ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΣ - 9 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ


Αγαπητοί μας φίλοι και αναγνώστες τον Ιανουάριο του 2011, πριν 9 μήνες, ξεκινήσαμε το ταξίδι στα παγκόσμια νερά του κυβερνοχώρου με την γαλέρα του blogger και την απόφαση να μοιραστούμε μαζί σας λίγες σκέψεις και κάποια στοιχεία που νομίζαμε και εξακολουθούμε να νομίζουμε ότι μας είναι ιδιαιτέρως χρήσιμα στις μέρες που ζούμε.

Τα στατιστικά στοιχεία της κίνησης αυτού του blog, ξεπέρασαν κατά πολύ τις αρχικές μας προβλέψεις και η ταχύτητα διάδοσης των αναρτήσεών μας αυξάνεται καθημερινά. Τον περασμένο Αύγουστο ξεπεράσαμε τις 100.000 επισκέψεις και σε μόλις ενάμιση μήνα αργότερα προστέθηκαν άλλες 50.000..!!!! Η πρόβλεψή μας είναι ότι θα περάσουμε τις 200.000 επισκέψεις σε λίγες μέρες (υπάρχει και σχετικός μετρητής στο κάτω μέρος της σελίδας).

Τα στοιχεία που συζητάμε στις σελίδες μας, προέρχονται κυρίως από αντιγραφές και επαναγραφές από πληροφορίες που βρίσκουμε στο διαδίκτυο και στα βιβλία μας. Στοιχεία τα οποία δεν θα μπορούσε να γίνουν κατανοητά ούτε από εμάς αλλά ούτε και από τους περισσότερους πριν λίγα χρόνια στο βαθμό που όλοι μας (λιγότερο ή περισσότερο) μπορούμε να αναλύσουμε, να αφομοιώσουμε και να συζητήσουμε σήμερα.

Η ιστορία, τα γεγονότα, τα βιώματα αλλά και το ίντερνετ στην σημερινή του μορφή, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση της συνείδησης μας και της ικανότητας μας να κατανοούμε πλέον καλύτερα τις κρυμμένες αλήθειες, τις συνωμοσίες και τα παράξενα λόγια κάποιων "τρελών" ανθρώπων της κοινωνίας των ερήμων.

Σκόπιμα (κατά την γνώμη μας) το "σύστημα" απέκρυπτε χρόνια και αιώνες από τα μάτια της ανώνυμης και ...ανίσχυρης μάζας πότε λεπτομέρειες πότε βουνά πληροφοριών ανάλογα με τις ανάγκες του.

Τα πράγματα σήμερα όμως είναι δύσκολα για όλους!

Σήμερα οι Έλληνες, είναι ο πιο πληροφορημένος λαός επί της γης για το τι συμβαίνει, πότε συμβαίνει και τι πραγματικά μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά που εναλλάσσονται με ταχύτητα μπροστά στα μάτια του μέρα με την μέρα και ποιος τα προκαλεί.

Οι Έλληνες είχαν παρελθόν, έχουν παρόν και ΣΙΓΟΥΡΑ έχουν και μέλλον γιατί αποτελλούν ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ αυτού του πλανήτη. 


Εδώ ξεκίνησαν όλα - Εδώ και θα τελειώσουν μια μέρα. Αυτοί που τόσους αιώνες τα έβαζαν μαζί μας δεν έμαθαν ακόμα το μάθημά τους! Πιστεύουν ότι η νέες τεχνολογίες και οι αριθμοί αυτή την φορά θα τους βοηθήσουν να τα καταφέρουν. Πλανώνται πλάνην οικτράν και αυτή την φορά θα είναι και η τελευταία...

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και την συχνή επικοινωνία μαζί μας!

Σε λίγο τίποτα από όλα αυτά που συνθέτουν την ήσυχη καθημερινότητά μας δεν θα είναι ίδιο. Εμείς θα είμαστε εδώ, αλλά και όπου γης, να δώσουμε χείρα βοηθείας και λόγο παρηγορίας και εμψύχωσης όπου χρειαστεί.
Είμαστε πλέον πολλοί
Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC



Δεν υπάρχουν σχόλια: