Message

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΦΛΥΑΡΟ HOLLYWOOD...



Έχει αρχίσει να προβληματίζει πολύ κόσμο οι διάφορες συμπτώσεις μεγάλων καταστροφών με παραγωγές του Hollywood. Εμείς για άλλη μιά φορά δίνουμε στοιχεία για μελέτη και προβληματισμό...

«Πως είναι δυνατόν το Hollywood και κυρίως ο Στίβεν Σπίλμπεργκ να ξέρουν πολύ καιρό πριν τι θα συμβεί στον κόσμο?»

1) Το πασίγνωστο έργο του εν λόγω σκηνοθέτη Jurassic park βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1993. Αν θυμάμαι καλά 1 με 2 χρόνια μετά έγινε η πρώτη κλωνοποίηση με το πρόβατο Ντόλι.



2) Το 2001 βγάζει ο Spielberg το «A.I. Τεχνητή Νοημοσύνη», γνωστό και ως γρίπη των πτηνών. Αν δεν κάνω λάθος 1 χρόνο μετά εμφανίζετε η «Γρίπη των πουλερικών» και αρχίζουν να εμβολιάζουν μαζικά όλο τον κόσμο.



3) Το 2004 βγάζει την ταινία «The Terminal» όπου βλέπουμε έναν άνθρωπο παγιδευμένο σε ένα τερματικό σταθμό στο διεθνές αεροδρόμιο JFK, όταντου απαγορεύεται η είσοδος στις Ηνωμένες Πολιτείες και την ίδια στιγμή δεν μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα του, την πλασματική Krakozhia, λόγω της επανάστασης. Σήμερα στην Ελλάδα μήπως βλέπουμε το ίδιο πράγμα με τις χιλιάδες των λαθρομεταναστών που έχουν κατακλίσει τη χώρα και δεν μπορούν βάση του «Δουβλίνου ΙΙ» που υπογράψαμε να πάνε πουθενά ?



4) Το 2005 βγάζει την ταινία «War of the Worlds» όπου βλέπουμε την εισβολή εξωγήινων οι οποίοι προκαλούν τεράστιες καταστροφές και υποτάσσουν τους ανθρώπους. Για ψάξτε λίγο στο internet και δείτε τα τελευταία χρόνια πόσο πολύ έχουν αυξηθεί οι αναφορές για ΑΤΙΑ και άλλα περίεργα και ανεξήγητα φαινόμενα σε διάφορα σημεία του πλανήτη ?



5) Το 2008 βγάζει την ταινία «Ιντιάνα Τζόουνς και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου» όπου βλέπουμε τον Ιντιάνα να ανακαλύπτει ένα περίεργο σε σχήμα κρυστάλλινο κρανίο το οποίο όταν το τοποθετεί σε ένα σκελετό αυτός παίρνει ζωή μαζί με τα υπόλοιπα εξωγήινα πλάσματα και διαφεύγουν από την γη με ένα τεράστιο διαστημόπλοιο. Μήπως θυμάστε ή έχετε διαβάσει ότι 1 χρόνο σχεδόν μετά επιστήμονες ανθρωπολόγοι βρήκαν ένα ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιο κρανίο με αυτό του Spielberg και το έπαιξαν όλα τα κανάλια και φωτογραφίες του είχαμε σε όλες τις εφημερίδες και έντυπα για το παράξενο αυτό κρανίο που ήταν από κόκαλο όπως τα δικά μας ?



6) Το 2004 πάλι βγαίνει στις αίθουσες το έργο «Μετά την Επόμενη μέρα» όπου εκεί βλέπουμε ένα τεράστιο τσουνάμι να χτυπά την ΝΥ. Αν θυμάμαι και πάλι καλά στο τέλος του ίδιου χρόνου γίνεται το τσουνάμι στην Ταϊλάνδη.



7)To 2008  βγήκε στις αίθουσες το έργο «2012 το τέλος του κόσμου» όπου και πάλι ένα τεράστιο τσουνάμι χτυπά αυτή τη φορά όλο τον πλανήτη. Φέτος (2011) γίνετε ο σεισμός στην Ιαπωνία και έχουμε το μεγαλύτερο τσουνάμι που έχει καταγραφεί ποτέ από κάμερες και τηλεοπτικούς σταθμούς.




8) Πάμε τώρα στο 2009 και στην ταινία «Knowing» όπου εκεί τι βλέπουμε; Βλέπουμε τον Νίκολας Κέιτζ να παρακολουθεί ένα δελτίο ειδήσεων (στο οποίο τι αναφέρετε) ότι στις 20/4 έγινε μιά μεγάλη καταστροφή (πού?) στον κόλπο του Μεξικού από μιά έκρηξη σε πετρελαιοπηγή...

Και αυτό το γεγονός έγινε την ίδια Ημερομηνία και στο ίδιο Σημείο και με τον ίδιο Τρόπο ένα σχεδόν χρόνο μετά...



9) σ.ΑΦ: η επόμενη ταινία που συμμετέχει ο Steven Spielberg στην παραγωγή, κυκλοφόρησε φέτος (2011) και είναι η «Transformers: Dark of the moon» (ενώ ετοιμάζεται το MEN IN BLACK III, άλλη φλύαρη σειρά και αυτή...) όπου οι περισσότερες σκηνές, στην ταινία Transformers, εκτυλίσσονται στην σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού (αθέατη πάντα από την γή) ανάμεσα σε απαρχαιομένες κτηριακές κατασκευές προηγμένης τεχνολογίας ακόμα και για το σημερινό επίπεδο της επιστήμης στην γή... 



περισσότερα για την ταινία από το επίσημο site εδώ


δείτε και τά σχετικά Trailer







10) σ. ΑΦ: Τέλος, παρουσιάζουμε το trailer της ταινίας APOLLO 18 που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2011 και έχει επίσης να κάνει με την αθέτη πλευρά του φεγγαριού όταν η NASA μετά την "επιτυχημένη" (μαϊμού) αποστολή του APOLLO 17 που μεταδόθηκε σε όλη την ανθρωπότητα live το 1969, πραγματοποίησε μια δεύτερη μυστική αποστολή (την πραγματική αυτή την φορά) με το κωδικό όνομα και διαστημόπλοιο APOLLO 18 (για την ταινία, ενώ για άλλους ήταν η APOLLO 20).

Aυτή τη φορά όμως οι αστροναύτες της NASA (στην ταινία) συνάντησαν στη Σελήνη τον... απόλυτο τρόμο!

Τα πλάνα που δείχνει, μοιάζει σα να έχουν τραβηχτεί από ερασιτεχνική κάμερα των ίδιων των αστροναυτών (στα πρότυπα του Blair Witch Project) και σκοπίμως στο trailer δεν εμφανίζονται τα ονόματα των ηθοποιών θέλοντας να αφήσει υπονοούμενα για αυθεντικό υλικό και πραγματικούς αστροναύτες.

Η ταινία Apollo 18 βασίζεται σε μία θεωρία συνωμοσίας που θέλει τη NASA να έστειλε στη Σελήνη μία νέα αποστολή χωρίς να πει όλη την αλήθεια στο πλήρωμα του σκάφους.




Τι συμβαίνει λοιπόν με το φεγγάρι;

«Πως είναι δυνατόν το Hollywood και κυρίως ο Στίβεν Σπίλμπεργκ (και άλλοι;) να ξέρουν πολύ καιρό πριν τι θα συμβεί στον κόσμο και μήπως με τις ταινίες αυτές μας στέλνουν κάποιο μήνυμα το οποίο εμείς δεν μπορούμε ή δεν μας αφήνουν να δούμε για το τι μας περιμένει?»


Δείτε εδώ τον πλήρη κατάλογο δημιουργιών του Steven Spilberg



αρχική πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: