Message

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Αντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ
Ο Μύθος:
«Ηθελε να αλλάξει την κοινωνία»... Παγίδευσε το αυτοκίνητό του με εκρηκτικά, οπλίστηκε με δύο πιστόλια και ένα αυτόματο όπλο και τυφλωμένος από «ακροδεξιές πεποιθήσεις και αντι-ισλαμικό μένος», εκτέλεσε εν ψυχρώ 93 ανθρώπους. Βυθίζοντας στο πένθος, στον τρόμο και την οργή μια ολόκληρη χώρα. (Δείτε φωτό και ρεπορτάζ της dailymail στα αγγλικά εδώ)

Και τώρα η άλλη άποψη...


Μπροστά από κάθε πραγματικό  γεγονός  υπάρχει ένα προπέτασμα καπνού...


Background:
Mια μέρα πριν το στημένο μακελειό ο Υπουργός Εξωτερικών της Νορβηγίας Jonas Gahr Store είχε επισκεφθεί την κατασκήνωση των παιδιών κάνοντας δηλώσεις τύπου:
"Πρέπει να δημιουργηθεί ανεξάρτητο παλαιστικιακό κράτος και να αναγνωριστεί από τη Νορβηγία"
"Tο τείχος των Ιεροσολύμων πρέπει να κατεδαφιστεί"
Ο Παλαιστίνιος μάλιστα ηγέτης Μαχμούντ Αμπάς επισκέφθηκε πριν από μια βδομάδα τη Νορβηγία και ο Υπουργός Εξωτερικών ξανατόνισε την πρόθεση της Νορβηγίας:
ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Η Διαμαρτυρία των Νορβηγών εναντίων του Ισραήλ
που "εξόργισε" τον Αντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ
Το Παραμύθι:
Υποτίθεται λοιπόν, πως ο δολοφόνος ενοχλήθηκε από αυτές τις δηλώσεις και από το αντιεβραικό πανό και τις φιλοπαλαιστινιακές ομιλίες σα την κατασκήνωση UTOYA και προέβη στο μακελειό!


Ο Προβληματισμός μας:
Τελικά όμως ο κατά τα άλλα ακροδεξιός εθνικιστής και αντι-ισλαμιστής (όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί στο τέλος του κειμένου) απεδείχθη κατ' αρχήν ότι ήταν φιλοσιωνιστής και μασώνος!!!

Στη φωτό φαίνεται ο δούλος της Μαύρης Αδελφότητας
Αντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ
με την μασωνική ποδίτσα και το κεφαλαίο Λάμδα,
ανεστραμένο και μη,
στα γεννητικά του όργανα.

(Η φωτό δημοσιεύθηκε από τον ίδιο στην σελίδα του στο Facebook)

Έτσι λοιπόν αφού πρώτα τοποθετήθηκε μια βόμβα στο κέντρο του Όσλο ως αντιπερισμασμός, στη συνέχεια έγινε η επίθεση στην παιδική κατασκήνωση.

Πώς είναι όμως δυνατόν ένας άσχετος, που βαφτίστηκε "ακροδεξιός", έβαλε μία τόσο ισχυρή βόμβα και μετά με ταχύτητα αστραπής πήγε στο παιδικό κάμπινγκ και σκότωνε κόσμο στην τύχη...;;;;



Η Αλήθεια για λίγους:
Για να υλοποιηθούν λοιπόν κάποια σκοτεινά σχέδια, έπρεπε κάποια τσιράκια της Μαύρης Αδελφότητας να δημιουργήσουν στην ήρεμη Νορβηγία πανικό. Έτσι πήραν ένα δούλο τους από την τοπική μασωνία του έκαναν πλύση εγκεφάλου (πραγματική) και τον έβαλαν να παίξει το ρόλο του εξιλαστήριου θύματος, αφού, ούτε ειδικός σε εκρηκτικούς μηχανισμούς ήταν, ούτε ...Ράμπο!

Η μόνη λογική εξήγηση είναι το ότι "διατάχθηκε" να παραδοθεί και να πει ότι αυτός τα έκανε όλα. Θα το διαπιστώσετε στο άμεσο μέλλον απ΄όσα θα έρθουν στο φώς...

Το γεγονός ότι ο "Ράμπο του γλυκού νερού" τα έκανε όλα αυτά για την Παλαιστίνη και τα έβαλε με τους Εβραίους ούτε που πειράζει τα λαμόγια! Έτσι θα αυξηθεί το μένος των Παλαιστινίων αλλά και των υπολοίπων λαών κατά των Εβραίων (ΣΗΜ: οι πραγματικοί Εβραίοι δεν έχουν καμία σχέση με όλα αυτά). Γεγονός που εξυπηρετεί τα σκοτεινά σχέδιά τους! Κάποιος πρέπει να φταίει για όλα αυτά που πρόκειται να γίνουν...

Στο συγκεκριμένο γεγονός λοιπόν, έγινε χτύπημα ανάμεσα σε δύο από τις φατρίες που θέλουν να έχουν την "τιμή" να φέρουν τον κλώνο  (εικόνα) του "θηρίου". Την λευκή και την Μαύρη Αδελφότητα. Καταστράφηκαν τέσσερεις "κυψέλες κλώνων"...

Τα κάνιστρα των κλώνων κατέστρεψαν οι σαμποτέρ της επιτιθέμενης φατρίας, ενώ κάποιοι άλλοι και όχι μόνο ένας, σκότωσαν ένα σωρό κόσμο για να δείξουν ότι δήθεν επιτέθηκαν κακοί ακροδεξιοί εθνικιστές σε αθώα παιδιά...

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΚΛΩΝΩΝ ΑΡΧΙΣΕ

Εκείνοι που ετοιμάζουν τους κλώνους, προσπαθούν να δημιουργούν διαρκώς μία ανθρώπινη ασπίδα γύρω από τα "δημιουργήματά" τους, ώστε να αποτρέψουν χτυπήματα από τις αντίπαλες φατρίες.

Μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη, θα υπάρξει και συνέχεια αυτών των ανεξήγητων γεγονότων...




Το παρακάτω βίντεο δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον δολοφόνο
και συνοδεύει το 1.500 σελίδων μανιφέστο του που μιλά για επιθέσεις της Παρασκευής
και έχει γενικότερο θέμα:
"να αδράξει τον πολιτικό και στρατιωτικό έλεγχο των δυτικοευρωπαϊκών χωρών και να εφαρμόσουν μια πολιτιστική συντηρητική πολιτική ατζέντα".


ΠΗΓΗ:
Χρησιμοποιήθηκε υλικό από το liako.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: