Message

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟΥ π. ΠΑΪΣΙΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!



Με την επανεκλογή του Ερντογάν, ετοιμάζονται ριζικές Συνταγματικές αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό της Τουρκίας.


Που θα τους οδηγήσει αυτό;

Βεβαίως προς το χειρότερο....


Νομίζετε ότι η Νέα Τάξη, έτσι στην τρελή χαρά τους θα τους αφήσει; Σίγουρα όχι.
Βλέπετε, δεν είναι μόνο ο ''δικός'' μας παιδί της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αλλά και ο''δικός'' τους...

Το Εθνικιστικό κόμμα έχασε έδρες, το Κούρδικο πήρε έδρες, με ηγέτη που ήταν 10 χρόνια σε Τούρκικες φυλακές.

Με την  αλλαγή του Συντάγματος, θα εκδιωχθεί εντελώς η Στρατιωτική ηγεσία από το Πολιτικό σκηνικό, το οποίο σημαίνει ότι η Πολιτική θα κυβερνήσει μόνη της στην Τουρκία.

Και τι έλεγε ο πάτερ Παίσιος;
"...κατόπιν τον ρώτησα για την συνεχή αδιαλλαξία και τις προκλήσεις των Τούρκων. Μ΄έπιασε από τον ώμο και με πολύ σοβαρότητα μου απάντησε: ¨Μην ανησυχείς παιδί μου, εγώ ετοιμάζομαι να κοιμηθώ και δεν θα είμαι εδώ, αλλά θα βλέπω από 'πάνω', διότι εδώ είμαστε όλοι προσωρινοί...
Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση! Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί!!!
Αυτά θα γίνουν, όχι τώρα, αλλά σύντομα. 'Οταν θα πάψει αυτή η γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών . Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας...
Πολύ σύντομα, οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης, θα γίνονται επάνω στην γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω, θα ανάβονται επάνω. (Ο Γέροντας αναφερόταν στους Έλληνες κρυπτοχριστιανούς της Τουρκίας). Θα τα δεις, παιδί μου. Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί .
Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός!"

Χτες πέρασε ένα Αμερικάνικο Καταδρομικό τα στενά του Βοσπόρου, για κοινή άσκηση με την Ουκρανία. Ακόμα ηρεμιστικά παίρνει ο Πούτιν. Τον κρατάνε αρκούδες μην κάνει Ντου και πάρει τον Βόσπορο. Να ξέρατε με τι μάτι βλέπει τώρα την Τουρκία και την Ουκρανία.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: