Message

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

David Icke - Παγκόσμιο κύμα αφύπνισης (βίντεο, ελλ. υπότιτλοι)

Θα ήθελα να σας προτείνω να δείτε μία σειρά από βίντεο, όπου ο συγγραφέας David Icke περιγράφει πολύ παραστατικά όλα όσα ήδη διαδραματίζονται πάνω στο γαλάζιο μας πλανήτη με πρωταγωνιστές την ανθρωπότητα και ...τους δήμιούς της!

...όπου δήμιοι, οι λεγόμενη "ελίτ", η παρασκηνιακή και σκιώδης, πραγματική κυβέρνηση του πλανήτη κατά τις τελευταίες τουλάχιστον δεκαετίες.

(Ο David Icke, πιστεύει ότι η ανθρωπότητα είναι είναι υπόδουλη σε εξωγήινα μεταμορφωμένα όντα, τους "γνωστούς" ερπετόμορφους δρακονιανούς ή reptilians! Νομίζω οτι εμείς στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια το έχουμε προχωρήσει το θέμα. Αργά η γρήγορα όλοι θα καταλάβουν οτι δεν υπάρχουν reptilians αλλά. . .)

Μέρος 1ο


Μέρος 2ο



Μέρος 3ο



Μέρος 4ο



Μέρος 5ο


...Μπορεί να κατέχουν "τρομερή τεχνολογία", μπορεί να έχουν στα χέρια τους όλο τον υλικό πλούτο και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, μπορεί να έχουν τη δύναμη και την εξουσία, ΚΙ ΟΜΩΣ, μας ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ! ! ! !

Γιατί?

Πολύ απλά γιατί όλα όσα μπορεί η "τρελή τεχνολογία τους" - που σκορπά μόλυνση και καταστροφή", μπορεί ο αφυπνισμένος νους και μόνο με τη δημιουργική του σκέψη να ανατρέψει!


Δεν υπάρχουν σχόλια: