Message

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Το μυστήριο με τον Αστροναύτη στον Ναό της Σαλαμάνκα στην Ισπανία (1102μ.Χ)

Ο καθεδρικός ναός στην ισπανική πόλη της Σαλαμάνκα κατασκευάστηκε το 1102 μ.Χ και αποτελεί μια από τις παλαιότερες κατασκευές του είδους στον κόσμο. Διαθέτει υπέροχα πέτρινα γλυπτά σε όλους τους τοίχους του αλλά ένας από αυτούς, είναι πιο ξεχωριστός από τους άλλους!



Φέρει την απεικόνιση ενός πλήρως ντυμένου αστροναύτη με διαστημική στολή, με λεπτομέρειες, όπως το πέλμα των παπουτσιών του!!! Φυσικά και δεν είναι φωτομοντάζ και κανείς δεν ξέρει πώς βρέθηκε εκεί, ή τι κάνει ο αστροναύτης του 20ου αιώνα στους τοίχους του 12ου αιώνα θρησκευτικού μνημείου.





Υπάρχουν, βέβαια και άλλα πολλά τέτοια μυστήρια στον κόσμο, αρχαία ευρήματα, όπως …μπαταρίες και λάμπες (!) που βρέθηκαν για παράδειγμα στην Αίγυπτο.
εδώ φαίνονται κάποιοι αρχαίοι Αιγύπτιοι να κρατούν μια ...λάμπα! 
Αλλά η εξεύρεση ενός αστροναύτη σκαλισμένο μεταξύ των θρησκευτικών διακοσμήσεων δεν είναι εύκολο έργο να το εξηγήσει κανείς στους θεωρητικούς συνωμοσίας, οι οποίοι, περιττό να επισημάνω, πιστεύουν ότι οι κυβερνήσεις καλύπτουν όλα αυτά τα ανεξήγητα με αριστοτεχνικό τρόπο!

Μερικοί δε, έχουν υποστηρίξει σε διάφορα συγγράμματα τους ότι ένα μεγάλο μέρος της τεχνολογίας και της ανθρώπινης γνώσης έχουν αποκτηθεί στην πάροδο του χρόνου από επαφές που προέρχεται από "εξωγήινα" όντα. Και αυτό ίσως φαίνεται κατά ένα ποσοστό, παρατηρώντας τις προηγμένες γνώσεις που εμφανίζεται να είχαν οι Αιγύπτιοι όταν έχτιζαν τις πυραμίδες.

Μπορούμε λοιπόν να υποθέσουμε ότι οι Ίνκας έκαναν χρήση τέτοιας γνώσης όταν έχτισαν το Μάτσου Πίτσου, και οι Μάγιας το ηλιακό ημερολόγιο. Επίσης το Stonehenge στην Αγγλία είναι ένα σχεδόν τέλειο ηλιακό παρατηρητήριο, και αυτό κάνει τους ανθρώπους να αναρωτιούνται πώς οι «άγριοι» άνθρωποι κατάφεραν να πετύχουν τέτοιες κατασκευές (;) 

Έχουν επίσης ανακαλυφθεί μνημεία που απεικονίζουν τους «ανθρώπους» να κάνουν ιππασία και να οδηγούν άρματα στον ουρανό με κράνη στο κεφάλι τους. Για κάποιους, αυτοί δεν είναι άλλοι παρά αρχαίες θεότητες που κάποτε συγκατοικούσαν με τους κοινούς θνητούς...

Σχετικά τώρα με αυτόν τον αστροναύτη της «Σαλαμάνκα» στην Ισπανία, καμιά λύση δεν έχει ακόμα δοθεί επίσημα από τους ιδικούς.

Παρ’ αυτά, πρόσφατα «...αποκαλύφθηκε» ότι η τοποθέτηση του αστροναύτη στην διακόσμηση ήταν μέρος μιας διαδικασίας ανακαίνισης που τελείωσε το 1992.


Ερώτηση: Και πού ήταν τόσα χρόνια η απάντηση αλλά ήρθε στις μέρες μας (μιλάμε για πολύ πρόσφατα και πολύ μετά το ’92), την εποχή της γνώσης και της δικτύωσης των ανθρώπων;

Θα δούμε και άλλες τέτοιες απαντήσεις άραγε…;

ο Αφυπνιστής

Δεν υπάρχουν σχόλια: