Message

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ (ΕΞΑΝΤΑΣ) ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΤ;

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι από την εκπομπή ΕΞΑΝΤΑΣ της ΝΕΤ.



Στο site της ΝΕΤ το διαγράψαν!!! Αυτό είναι στο Youtube. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα μείνει ακόμα εδώ.

(σ.σΑ: το άλλο το δικό μας (το πουλώντας αέρα) λέτε να το διαγράψουνε και αυτό;)

Δεν συμφέρει βλέπεις κανέναν αφού το προπαγανδιστικό σύστημα του ΔΝΤ είναι παντού.

Λοιπόν σε αυτό το βίντεο δείχνει την Γουατεμάλα όπου το ΔΝΤ κατάφερε να μπει το 1984 και κατάφερε να πάει την οικονομία σε υψηλά επίπεδα. Μικρόπληθωρισμό , εξαγωγές και ευημερία μακροοικονομικών.

Όμως ΜΕ ΕΝΑ ΤΙΜΗΜΑ. Το χρήμα το διακινούν 10-20 οικογένειες. Όλοι οι κάτοικοι υποσιτίζονται και τα παιδιά μεγαλώνουν αγράμματα. Πως θα ξεσηκωθούν? Το μονό που κάνουν είναι να δίνουν μάχη, να είναι ζωντανοί!

(σ.σΑ: Οι Ελληνες, το μόνο είδος επί γης που όχι μόνο έχει αντοχή σε αυτά, άλλα έτσι φτιάχνεται και "θεραπεύει" τα προβλήματα!!!)

Από το 1984 μέχρι τώρα πέρασαν χοντρά χοντρά 30 χρονιά . Αυτό ήταν το πρόγραμμα των νεοταξικών που εφαρμόστηκε σε χώρες που δεν άνηκαν σε αυτό που αποκαλούσαμε αναπτυγμένες χώρες της δύσης τότε.

Το τωρινό νεοταξικό  πρόγραμμα που βλέπουμε ότι ξεκινά το 2010 από την Ελλάδα , την χώρα που δημιούργησε τον πολιτισμό πριν χιλιάδες χρονιά, θα έχει τουλάχιστον 30 χρονιά εφαρμογή με την συμμέτοχη βεβαία και άλλων χωρών με “ασθενή οικονομία” την οικονομία βεβαία που ίδιοι προκάλεσαν και ανήκουν στον αναπτυγμένο πλέον δυτικό κόσμο.

Η χώρα που ξεκίνησε τον πολιτισμό την δημοκρατία πριν χιλιάδες χρονιά θα είναι η αφορμή και το μοντέλο να υποδουλώσει και άλλα κράτη στην νέα μορφή πολιτισμού.

Τον “πολιτισμό” των ΜΚΟ όπου κάθε ομάδα ανθρώπων  θα μπορεί να έχει φωνή προς την μοναδική κυβέρνηση του κόσμου. Έτσι ΜΚΟ (μη κυβερνητικές οργανώσεις) θα παίζουν το ρολό τους στο αυριανό πολίτικο σύστημα αφού τον σημερινό ρολό τους τον έχουν πετύχει.

Δηλαδή τον ρολό της αποσταθεροποίησης.

Έτσι θρησκείες , ιδέες κλπ θα έχουν την στάμπα των ΜΚΟ. Οι ΜΚΟ θα είναι οι αντιπρόσωποι μας σαν “πολίτες”.

Ο κόσμος αλλάζει το σχέδιο εφαρμόζεται. Καθεστώτα πέφτουν με σχέδιο (Λιβύη, Αφρική, κλπ ) αφού πλέον δεν τα χρειάζονται,  έχουν έτοιμη καινούρια μορφή καθεστώτος.

Γιατί δεν τα χρειάζονται τώρα? Μήπως δούμε και κάποιο παρακλάδι του ΔΝΤ και εκεί ?

Πάντως στο μέλλον αυτοί που βοηθούν τον μηχανισμό του ΔΝΤ (δημοσιογράφοι πουλημένοι πολιτικοί μεγαλοοικογένειες εφοπλιστών εργολάβων κλπ) θα έχουν ένα κεραμίδι στο κεφάλι τους ενώ εμείς οι υπόλοιποι θα έχουμε μερικά email να θυμόμαστε.

Η τωρινή μεταναστευτική πολιτική (δεν υπάρχει), μπάτε σκύλοι αλέστε είναι και αυτό με σχέδιο . Αλλοίωση βιοτικού επίπεδου, παιδείας κλπ. Αυτοί δεν εκπαιδεύονται . Το μονό που κάνουν είναι να παλεύουν να ζήσουν και να γεννάνε. Δίνοντας τους δικαίωμα αύριο μεθαύριο να ψηφίζουν τότε τελειώσαμε. ΟΧΙ επειδή θα ψηφίζουν, άλλα επειδή δεν θα είναι μορφωμένοι και δεν θα έχουν κρίση. Το κάνανε με τις δημοτικές εκλογές.

Όποιος πιστεύει ότι όλα αυτά είναι απλά “θεωρίες συνομωσίας” τότε ας το λάβει σαν ένα καλό μυθιστόρημα……..!!!! Καλό είναι και αυτό.

το ψαρέψαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: